ICC Coachen

ICC (International Coaching Community) er, med mere end 15.000 certificerede coaches i 78 lande, en af verdens største medlemsorganisationer for certificerede coaches.

ICC er grundlagt som en “not for profit organisation” med base i London, og har som sit formål, at udbrede og professionalisere coaching som metode, herunder at certificere professionelle coaches på de højeste niveauer.

 

Den grundlæggende ICC certificerede coachuddannelse baserer sig på Lambent’s International Coaching Certification Training. I 2010 blev denne coachuddannelse tildelt en European Quality Award (EQA foundation) af European Coaching and Mentoring Counsil.

 

ICC’s coachuddannelsen er funderet på en integreret model som tager udgangspunkt i de mest betydningsfulde retninger indenfor international coaching. Disse retninger inkluderer Behavioural Coaching, Integral Coaching, Inner Game, NLP, Positive Psychology, Systemisk Coaching og Ontological Coaching.

Du kan besøge ICC’s internationale hjemmeside her

Coaching kontra lignende aktiviteter

Mentoring
Mentoring er når en ældre kollega
Mentoring er når en ældre kollega, der er anset for sin store viden og erfaring i verden, giver råd i sin egenskab som forbillede. Mentoring kan være vidtrækkende samtaler og diskussioner, der ikke kun er begrænset til karrieren. En mentor er et forbillede med stor professionel ekspertise i fokuspersonens livs- eller arbejdsområde. Både mentoring og coaching koncentrerer sig hovedsageligt om resultater, der skal opnås nu og i fremtiden.
Mentoring
Vejledning
Vejledning er at arbejde
Vejledning er at arbejde med en fokusperson, som føler sig utilpas og utilfreds med sit liv. Fokuspersonen søger ledelse og rådgivning. En vejleder arbejder afhjælpende med fokuspersonens problem.
Vejledning
Terapi
Terapi er symptombehandling
Terapi er at arbejde med en fokusperson, som søger befrielse fra psykologiske eller fysiske symptomer. Fokuspersonens motiv for at starte terapi eller vejledning er sædvanligvis at slippe for smerte eller utilpashed, snarere end at arbejde mod nogle ønskede mål. På den anden side er coaching ikke helbredende, men skabende.
Terapi
Træning
Træning er en vidensproces
Træning er den proces der sker, når man får viden, færdigheder eller evner gennem studier, erfaring eller ved at lære fra sig. Træneren er per definition eksperten, og træningskurset er sandsynligvis fokuseret på specifikke færdigheder for at få hurtige resultater. Træning er også normalt udøvet fra en-til-mange snarere end fra en-til-en.
Træning
Konsulentydelser
Ekspertise til rådighed
En konsulent stiller sin ekspertise til rådighed og løser forretningsproblemer eller er med til at udvikle en forretning som helhed. En konsulent beskæftiger sig med organisationen som helhed eller bestemte dele af den og ikke med individuelle personer i organisationen. Konsulenten har kun indirekte indflydelse på den individuelle person i organisationen.
Konsulentydelser
Undervisning
Undervisning er at aflevere viden
Undervisning er at aflevere viden fra underviseren til den studerende. Underviseren ved noget som den studerende ikke ved. Det modsatte sker i coaching. Fokuspersonen er eksperten og fokuspersonen har svarene, ikke coachen, som alene stiller spørgsmålene og giver værktøjerne til udvikling.
Undervisning

Fordele ved coaching

For en person

Life coaching hjælper dig med at opnå mål eller forandring i dit liv.
Det handler om, at du får det bedre, trives og oplever succes.

Arbejdsliv og privatliv hænger sammen, og arbejdet har en stor indflydelse på privatlivet. Derfor inkluderer life coaching også arbejdsmæssige problemstillinger.
Målgruppen for life coaching er personer med et ønske om et mere optimalt og positivt liv.

Tid: 60 minutter per session.

 • Du bliver mere effektiv og opnår konsekvent en bedre performance i alt hvad du gør.
 • Du får større selvtillid.
 • Du kender dine mål og værdier og kan bedre opnå dine mål og udleve dine værdier.
 • Du lærer mere og er bedre til at fjerne forhindringer i læreprocessen.
 • Du bliver mere bevidst om, hvad du vil have, og hvad du kan give i et forhold.
 • Du forbedrer din livskvalitet.
 • Dit liv er mere i balance.
 • Du har mere fleksibilitet.
 • Du bliver mere kreativ.
 • Du bliver mere den person, du gerne vil være.
 • Coaching giver dig potentialet til at avancere i dit arbejde.

For en virksomhed

Som erhvervscoach beskæftiger jeg mig med arbejdsrelaterede emner og præstationer. Der er en stigende anerkendelse af, at coaching er for vigtigt til at blive reduceret til uformelle møder med en linjechef. En chef har mange opgaver og arbejdsområder; tiden er knap, men det ændrer ikke ved, at udvikling af medarbejderne er vigtigt. Den bedste måde hvorpå en chef kan udvikle sin folk og sikre virksomhedens resultater er med en professionel coach.
Målgruppen for businesscoaching er personer med et ønske om at opnå mål, optimere og performe bedre. F.eks. salgschefer, sælgere, linjechefer, medarbejdere (også onboarding), iværksættere m.fl.
Tid: 60 minutter per session.

 • Coaching er et bevis for virksomhedens engagement i at udvikle de ansatte.
 • Coaching er en langtidsinvestering i bedre ydeevne for den enkelte og for virksomheden.
 • Teamwork bliver forbedret.
 • Coaching bidrager til en konstruktiv organisationskultur med høj moral.
 • Coaching er med til at bevare nøglemedarbejdere og bidrager til at undgå:
 • Omkostninger til ansættelse og uddannelse af nye medarbejdere.
 • Tab af viden i virksomheden til konkurrenter.
 •  
 • Produktivitetstab når medarbejdere forlader virksomheden.
 • Coaching er den mest omkostningsbesparende måde at tilføre ressourcer til virksomheden.

Life Coach

Coachingsessioner á 60 minutter

Dkk800,-
Transport og evt. ophold jf. gældende takster.
Ovenstående priser er ex. moms.

Business Coach

Undervisningssessioner á 60 minutter for max 8 personer

Dkk3000,-
Min forberedelse er inkluderet.
Transport og evt. ophold jf. gældende takster.
Ovenstående priser er ex. moms.

Succes og bedre performance

Gennem udvikling, overblik, planer og målrettethed.

Jeg hjælper privat personer og virksomheder til succes og bedre performance gennem udvikling, overblik, planer og målrettethed. Jeg coacher teams eller individuelt, og afholder ligeledes korte målrettede undervisningssessioner inden for optimal præstation.
Visited 174 times, 1 visit(s) today